O nama

Kompanija Crobox d.o.o. Sarajevo, Franjevačka br.6, osnovana je 1992. godine i 100% je u privatnom vlasništvu. Kompanija posjeduje vlasititi poslovni prostor i vlastita dostavna vozila.

Osnovna djelatnost kompanije je trgovina na veliko širokim robnim asortimanom sa posebnim naglaskom na potrošni kancelarijski materijal.

Group 8Created with Sketch.

Misija

Naša misija je snabdijevanje tržišta potrošnim kancelarijskim materijalom, priborom i opremom za kancelariju kao i ispunjavanje zahtjeva, potreba i očekivanja naših kupaca. Naš strateški interes je potpuna afirmacija na tržištu Bosne i Hercegovine.

 
Group 2Created with Sketch.

Vizija

Naša vizija je prepoznatljivost po vrhunskom kvalitetu usluga i efikasnoj organizaciji poslovanja.

Potrebe i zadovoljstvo kupaca su najvažnije vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo svoju ukupnu uspješnost.

U tom cilju utvrđujemo sljedeće principe politike kvaliteta : obezbijediti zahtijevani kvalitet proizvoda, usluga i odnosa zainteresirati i privući nove kupce koji će firmi donijeti povećanje profita poboljšavati kvalitet svih poslovnih procesa unutar firme razvijati partnerske odnose sa kupcima i dobavljačima razvijati timski rad među uposlenicima pridržavati se zakonskih propisa i internih propisa Preduzeća u cilju zakonitosti poslovanja postavljati ambiciozne,mjerljive i ostvarljive ciljeve u korist firme i njenih uposlenika primjenjivati i poboljšavati sistem upravljanja kvalitetom temeljnog na zahtjevima ISO 9000 : 2000 raditi na očuvanju, zaštiti i unapređenju životne i radne sredine.

Uvjerite se u naš kvalitet

Uvjerite se u naš kvalitet